About Flex & Relax

Ik ben Linda van der Wal, benieuwd naar mijn verhaal?

Ik zal mij even voorstellen; mijn naam is Linda van der Wal. Ik ben een echte jutter. Geboren en getogen in Den Helder. Sinds 1994 beoefen ik yoga. Ik was toen 22 jaar en had veel last van mijn rug. Op jonge leeftijd is lichte vorm van scoliose en slijtage in de onderrug geconstateerd. De noodzaak om gedoseerd te bewegen was erg groot. En yoga is daar uitstekend geschikt voor.

Omdat yoga mij ook geweldig heeft geholpen tijdens mijn eerste zwangerschap en bevalling, wilde ik dit graag doorgeven aan andere vrouwen die gaan bevallen. Vanuit deze passie ben ik begonnen met de Raja Yoga docentenopleiding bij het Ganesha Centrum voor Yoga en Ayurveda. Deze opleiding heb ik in 2003 afgerond en ben in hetzelfde jaar ook bevallen van mijn tweede kindje. Door ook hier de technieken van de zwangerschapsyoga toe te voegen, was dit een bevalling waarin ik mijn rust kon bewaren.

Omdat ik me graag blijf ontwikkelen heb ik diverse bijscholingen en opleidingen gevolgd om mijn kennis te verbreden. (o.a. Yin Yoga bij de Nieuwe Yogaschool en Power Yoga opleiding bij Dasra center)

Ik geef nog steeds met veel plezier diverse yogalessen. De groepen waar ik les aan geef zijn klein, zodat ik iedereen persoonlijke aandacht kan geven.