massage

Baby Massage

by Linda van der WalJan 2nd, 2019

Een kleintje erbij...heerlijk. Samen genieten van voeden, knuffelen en badderen: baby's hebben veel behoefte aan aanraking. Babymassage is dan ook een prachtige, fijne manier om (nog meer) contact te maken met jouw kleine wonder. Elke baby heeft lichamelijk contact nodig om te groeien en zich te ontwikkelen. Massage heeft een positief effect op de groei, ontwikkeling, slaap, bewustzijn van het lichaam, bloedsomloop en krampjes. Je baby zal zichtbaar ontspannen en jullie kunnen samen genieten van een heerlijk moment.

Babymassage is geschikt voor baby's vanaf zes weken. In drie bijeenkomsten van ongeveer 90 minuten leer je de basis van Shantala babymassage, inclusief werkboek en olie. De cursus wordt op verzoek gegeven. Het is tevens mogelijk om (in overleg) thuis privéles te krijgen. Er zijn zorgverzekeraars die de cursus vergoeden.

Deze cursus wordt op verzoek gegeven op zaterdagmiddag van 15.00-16.30
De kosten bedragen € 65,00
Locatie: Stakman Bossestraat 2B

Alt Text

Babyvoetreflex massage

In drie bijeenkomsten leren ouders hoe ze baby’s kunnen ondersteunen bij kleine lichamelijke ongemakken. Door middel van het gebruik van de vingers en de duimen leren ouders hoe ze speciale punten op handen en voeten kunnen masseren, welke corresponderen met delen van het lichaam.

Het ontspant, helpt bij kramp, slecht slapen, reflux, verkoudheid en oorontstekingen etc.

Deze cursus wordt op verzoek gegeven op zaterdagmiddag van 15.00-16.30
De kosten bedragen € 55,00
Locatie: Stakman Bossestraat 2B

Neem contact op voor meer informatie. Stuur een mail naar lindavanderwal@quicknet.nl
De algemene voorwaarden zijn van toepassing.