massage

Bedrijfsmassage, Chin Fit

by Linda van der WalJan 1st, 2019

Ziekteverzuim binnen bedrijven en organisaties: het is een veel terugkerend thema. In de eerste plaats zijn ziekte en klachten vanzelfsprekend vervelend voor de medewerkers. Daarnaast zijn veel bedrijven op zoek naar oplossingen om het ziekteverzuim zo laag mogelijk te houden, omdat verzuim vaak veel vraagt van de interne organisatie en het leidt tot hoge(re) kosten. Bovendien speelt arbeidsvreugde een steeds belangrijkere rol in ons werkende leven. Dit samengenomen maakt dat het een goed moment is om eens na te denken over voetreflex bedrijfsmassage. Alt Text

Zijn er werknemers met klachten aan hoofd, nek, schouders of rug? Zit uw bedrijf midden in een stressvolle periode of vragen de werkzaamheden (voor even) heel veel van uw medewerkers? Of zit uw team juist lekker in z'n vel en wilt u dat graag zo houden? Met voetreflexbedrijfsmassage kunnen de klachten afnemen of wegblijven. Uw medewerkers kunnen met hernieuwde energie weer aan het werk: voetreflexmassage zorgt voor betere doorbloeding, een betere afvoer van afvalstoffen en de spieren worden losgemaakt. En dat heeft een positief effect op de sfeer en de productiviteit!

Deze massage is voor iedereen toegankelijk: een rustige omgeving is alles wat nodig is voor behandelingen op uw bedrijfslocatie. Wilt u meer weten of een voorstel op maat ontvangen? Neem dan contact op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op voor meer informatie. Stuur een mail naar lindavanderwal@quicknet.nl
De algemene voorwaarden zijn van toepassing.