massage

Voetreflexmassage

by Linda van der WalJan 6th, 2019

Voetreflexmassage

Voetreflexmassage, ook wel voetreflexologie genoemd, richt zich op de doorbloeding en energiestroming van je lichaam. Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten wordt het zelfgenezend mechanisme van je lichaam gestimuleerd. Deze eeuwenoude methode uit China draagt hiermee bij aan een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest.

Deze massage kan zeer effectief zijn bij onder andere darmklachten, lage weerstand, hoofdpijn, urinewegklachten, hormoonklachten, ademhalingsproblemen, hartklachten en geestelijke klachten als burn-out en depressie. Daarnaast kan voetreflexologie ook tijdens een bevalling zeer goed worden ingezet om weeën krachtiger te maken of juist om gevoelens van pijn te verminderen.

Alt Text

En, niet te vergeten: in Nederland zijn we er nog niet altijd aan gewend, maar in Azië weet men zeer goed dat voorkomen beter dan genezen is... dus ook zonder concrete klachten kan voetreflexmassage een weldaad voor uw lichaam en geest zijn. Bij het niet afberichten van een gemaakte afspraak, wordt er 50% van de behandeling in rekening gebracht.

Neem contact op voor meer informatie. Stuur een mail naar lindavanderwal@quicknet.nl
De algemene voorwaarden zijn van toepassing.