yoga

Voor wie is de zwangerschapsyoga?

by Linda van der WalJan 5th, 2019

Ben je in verwachting en wil je graag leren en ervaren hoe je jezelf kunt ontspannen tijdens je zwangerschap en de bevalling? Dan zit je bij zwangerschapsyoga op de juiste plek. Goed kunnen ontspannen is meer dan waardevol: het helpt je bevalling zo soepel mogelijk te verlopen.

Alt Text

De yogalessen bestaan uit verschillende oefeningen die wekelijks terugkeren, waaronder ademhalingstechnieken, asana's (yogahoudingen), oefeningen voor de zwangerschap en tijdens de bevalling, ontspanningsoefeningen en ontspanningsmassage. Je kunt starten met lessen vanaf het moment dat je weet dat je in verwachting bent.

Ook partneravonden zijn onderdeel van de lessen. Tijdens de partneravond krijgt je partner meer informatie over bevallen en hoe zij jou kunnen helpen tijdens de bevalling.

Je kunt elke eerste maandag van de maand instromen als deelnemer en je kunt les volgen tot de maand waarin je gaat bevallen. Bij aanvang van de cursus ontvang je een eigen map waarin je de lessen kunt bewaren en nalezen. De lessen zijn open van sfeer, je mag jezelf verwonderen, vragen stellen en natuurlijk wordt er ook gelachen!

De cursus kost € 58,00 per maand (inclusief materiaal). Er zijn ook zorgverzekeraars die zwangerschapsyoga vergoeden. De zwangerschapsyoga wordt op maandagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur gegeven bij Flex and Relax aan Stakman Bossestraat 2B in Den Helder.

Neem contact op voor meer informatie. Stuur een mail naar lindavanderwal@quicknet.nl
De algemene voorwaarden zijn van toepassing.